Ustav Republike Hrvatske, film Rajka Grlića, službena stranica

Iz tiska

ATA Stars, 17.10.2016.

Ovacije na premijeri filma „Ustav Republike Hrvatske“

Nakon projekcije, glumačka i autorska ekipa koju su predvodili reditelj Rajko Grlić, scenarista Ante Tomić, producent Ivan Maloča, glumci Nebojša Glogovac, Dejan Aćimović i Mladen Hren, pozdravili su publiku koja je svoje oduševljenje filmom izrazila gromoglasnim aplauzom kome se nije nazirao kraj.

Story.rs, 17.10.2016.

Ovacije na premijeri filma „Ustav Republike Hrvatske“

Bioskop je ovom prilikom potvrdio da je mesto okupljanja velikog broja zvanica kako iz poslovnog, tako i političkog sveta i državnog vrha. Ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kajl Rendolf Skat kao i hrvatski ambasador Gordan Markotić podržali su najnovije ostvarenje reditelja Rajka Grlića.

Danas, 17.10.2016.

Rajko Grlić: Ubojita komedija

Ličnost Danas

Komedije najednostavnije komuniciraju s publikom, pogotovo s onom kojoj je dosta date joj stvarnosti. Ali komedije mogu biti i vrlo ubojite. Vlast obično ne zna šta bi s njima.

Gloria, 17.10.2016.

Rajko Grlić o Ustavu republike Srbije: Glogovac je vrhunski glumac

"Ustav Republike Hrvatske" u režiji Rajka Grlića premijerno je prikazan sinoć u beogradskom bioskopu "Sinepleks" u Tržnom centru Ušće, a publika je gromoglasnim aplauzom ispratila deo ekipe filma. Posebne ovacije dobio glumac Nebojša Glogovac koji u filmu tumači profesora istorije i homoseksualca Vjekoslava Kralja.

Politika, 17.10.2016.

Zbogom predrasudo, dobrodošla ljubavi

I o tome, uostalom, kazuje izvanredan novi Grlićev film, prilično hrabro filmsko delo u kojem se sve vrste predrasuda na aktuelnoj hrvatskoj sceni razbijaju na paramparčad i to tako što se iracionalna mržnja pobeđuje ljubavlju.


pretraži